Šventė, subalansuota gyvūnams, bet linksma bus ir jų šeimininkams

Visi, kurie myli gyvūnus, šį sekmadienį yra kviečiami į šventę gyvūnams ir jų mylėtojams, prie Alytaus dailės mokyklos. Nebe pirmą kartą tokį renginį organizuojanti Dzūkijos gyvūnų globėjų asociacija ir šiųmetį pavadino „Mes komanda“, pabrėždami, kad ne tik tėvai, vaikai, bet ir augintiniai yra šeimos dalis – komanda.

Šventės, kuri skirta Pasaulinei gyvūnų globos dienai, metu vyks įvairios rungtys keturkojams ir jų šeimininkams, dovanosiančios geras emocijas ir šypsenas visiems atėjusiems. Augintiniai turės daug progų parodyti save, savo sugebėjimus bei charakterį ir už tai bus pavaišinti skanėstais.

Nuobodžiauti neleis Alytaus sportinių šunų klubo „Cerberis“ dresuotų šunų pasirodymai.

Renginyje dalyvausiantys asociacijos „Keturkojo viltis“ savanoriai bandys rasti namus savo globotiniams. Šventės organizatoriai viliasi, jog į renginį ateis daug gyvūnus mylinčių žmonių ir beglobiai keturkojai ras prieglobstį jų namuose.

Vaiko ir mamos dienos centro „Kutis“ kolektyvas šventėje įneš žaismingumo, bendraudamas su vaikais, kurie panorės turėti pieštus ūsus ar nosį, tokius pat kaip šuniukai ar kačiukai.

Šventės metu vyksiantis koncertas, vedėjo vedamos viktorina, dalinama karšta arbata niekam neleis liūdėti ir būti blogos nuotaikos.

Ateikite visi, šį sekmadienį, spalio 6 d., 12 val. prie Alytaus dailės mokyklos (S. Dariaus ir S. Girėno g. 25).

Renginys nemokamas. Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *