Alytus – mylinčių žmonių miestas

Alytiškiai yra kūrybiški, veiklūs, bendruomeniški žmonės, kartu kuriantys jaukų miestą. Čia visada atsiranda vietos jų idėjoms ir yra žmonių, kurie padeda jas įgyvendinti.

Mieste stiprėja bendruomenės, kuriamas verslas, didėja aukštojo mokslo pasiūla, čia vis daugiau atsiranda jaunimui skirtų erdvių. Alytus garsėja ir kaip socialiai atsakingas miestas,  o visa tai vyksta aktyvios bendruomenės dėka.

Nesvarbu, kur bebūtų alytiškiai, jie visuomet domisi Alytaus gyvenimu. Kuomet sugrįžta, stengiasi prisijungti prie artimos bendruomenės ir pasidalinti idėjomis, o galbūt ir kai kurias iš jų įgyvendinti.  Tai rodo, koks svarbus ir mylimas miestas yra kiekvienam alytiškiui.

Alytuje galima atrasti ne tik įdomios veiklos, bet ir smagių laisvalaikio pramogų. Mėgstantiems romantiką siūlome pasivaikščioti po žalias miesto parkų ar ežerėlių erdves. Ištroškusius ekstremalių pramogų kviečiame išbandyti šuolį su virve nuo aukščiausio Lietuvoje pėsčiųjų ir dviračių tilto, pasiplaukiojimą vandenlentėmis ar pasivažinėjimą riedlenčių parke.

Mieste atstumai nėra dideli. Kiekvienas miesto gyventojas ar svečias automobiliu, dviračiu, pėsčiomis ar viešuoju transportu gali greitai pasiekti darbą, darželius, mokyklą arba tiesiog nuvykti į lankytiną vietą.

Tokį jaukų, romantišką, šeimos miestą kuriame mes patys. Todėl kviečiame į jį pažvelgti šiek tiek kitaip ir, žinoma, toliau kartu kurti miestą, kuriame norime gyventi.

 

Alytaus miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *