Reikės:
- kelių čiabatos riekelių,
- alyvuogių aliejaus kepimui,
- 3 kiaušinių,
- 50 g sviesto,
- mocarelos,
- kelių vyšninių pomidoriukų,
- šviežio baziliko,
- šviežiai maltų pipirų,
- 0,5 arbat. š. kario,
- šviežių krapų.
Čiabatą lengvai paskrudinkite alyvuogių aliejuje ir palikite atvėsti.
Kiaušinius išplakite ir kepkite išlydytame svieste nuolat maišydami, kol kiaušinienė taps kreminė. Į ją suberkite smulkintą baziliką, pipirus ir karį, supjaustytus pomidorus, įtrupinkite mocarelą, lengvai permaišykite.
Masę tepkite ant atvėsusių čiabatos riekelių, apibarstykite smulkintais krapais. Pašaukite jas į orkaitę maždaug 5 minutėms, kad sūris išsilydytų.