Fritata su ožkos sūriu ir vytintu kumpiu

Reikės:

  • 4 kiaušinių,
  • 100 ml pieno,
  • trupučio tyro alyvuogių aliejaus,
  • druskos,
  • šviežiai maltų pipirų,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • 100 g ožkos sūrio,
  • 50 g vytinto kumpio,
  • saujos smulkiai pjaustyto brokolio.

Kiaušinius išplakite su pienu, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejų, suberkite tarkuotą kietąjį sūrį ir gerai išmaišykite.

Plakinį supilstykite į kepimo formas, įtrupinkite ožkos sūrio, sudėkite smulkintą brokolį, vytintą kumpį.

Kepkite maždaug 15 minučių iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Omletą patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *