Fritata su ožkos sūriu ir vytintu kumpiu

Reikės:

  • 4 kiaušinių,
  • 100 ml pieno,
  • trupučio tyro alyvuogių aliejaus,
  • druskos,
  • šviežiai maltų pipirų,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • 100 g ožkos sūrio,
  • 50 g vytinto kumpio,
  • saujos smulkiai pjaustyto brokolio.

Kiaušinius išplakite su pienu, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejų, suberkite tarkuotą kietąjį sūrį ir gerai išmaišykite.

Plakinį supilstykite į kepimo formas, įtrupinkite ožkos sūrio, sudėkite smulkintą brokolį, vytintą kumpį.

Kepkite maždaug 15 minučių iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Omletą patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *