Aerobinės gimnastikos varžybose Alytuje – sportininkių ir medalių gausa

Alytaus sporto ir rekreacijos centre (ASRC) įvyko 2019 metų atviras Alytaus miesto aerobinės gimnastikos čempionatas ASRC taurei laimėti ir 2019 metų Lietuvos aerobinės gimnastikos nacionalinės lygos čempionatas.

Sporto renginyje dalyvavusi Lietuvos aerobinės gimnastikos federacijos prezidentė Roma Aleksandravičienė džiaugėsi, jog aerobinės gimnastikos čempionatai jau ketvirtus metus iš eilės vyksta Dzūkijos sostinėje.

Ji įteikė padėkas ASRC direktoriui Tomui Stupuriui, Alytaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojui Adomui Andrušaičiui, sporto ir sveikatingumo klubo „ŠaulėGYM“ prezidentei Gitanai Vitkauskienei ir trenerei Loretai Spitrytei už pagalbą organizuojant šiuos čempionatus.

Varžybose dalyvavo per 500 sportininkų, 27 komandos iš Kauno miesto ir rajono, Klaipėdos, Visagino, Molėtų, Alytaus, Prienų, Jonavos, Visagino, Lazdijų ir Veisiejų.

ASRC „ŠaulėGYM“ komandai atstovavo 39 sportininkės, treniruojamos L. Spitrytės.

Varžybų metu sportininkai varžėsi vaikų, jaunučių, jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų amžiaus grupėse, vienetų, mišrių porų, trejetų, penketų bei šokio aerobikos rungtyse.

Varžybinius pratimus vertino 17 teisėjų, sudarančių 2 teisėjų brigadas. Dalyviai buvo vertinami pagal privalomosios programos atlikimą, sudėtingumo elementus, meistriškumą, artistiškumą ir aikštelės ploto panaudojimą.

Apdovanojimų ceremonijos metų buvo išdalinti 205 medaliai prizininkams ir ASRC įsteigtos taurės sportininkams, kurie savo amžiaus grupėje pasiekė aukščiausią rezultatą.

ASRC „ŠaulėGYM“ varžybiniai rezultatai:

I vieta – V1 GR Patricija Rulytė, Samanta Ruminaitė, Vanesa Kerevičiūtė, Aleksandra Mikelaitytė, Kotryna Banytė;

III vieta – J1 GR Agota Bytautaitė, Miglė Stepanavičiūtė, Paulina Senūtaitė, Vaiva Danisevičiūtė, Kamilė Urbanavičiūtė;

I vieta – J2 AD Kamilė Klimaitė, Ugnė Baliūnaitė, Ieva Valaikaitė, Greta Mališauskaitė, Smiltė Babiliūtė, Viltė Verseckaitė.

SSK „Šaulė GYM“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

REKOMENDUOJAMI VIDEO

TAIP PAT SKAITYKITE