Alytaus „ruoniai“ Vasario 16-ąją švęs besimaudydami lediniame vandenyje

Tarp Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti skirtų renginių – ir sveikuolių maudynės. Alytaus sveikuolių klubas „Ryžtas“ tradiciškai kviečia Vasario 16-ąją paminėti prie mažosios Dailidės ežerėlio – prisijungti prie sveikos gyvensenos entuziastų ir išdrįsti panerti į vis dar žiemiškai šaltą ledinį vandenį. Ši šventinė diena sutampa ir su 30 dienų ledinės eketės iššūkio paskutiniąją diena.

„Komfortas – didžiausias sveikatos priešas. Lepindami savo kūną įvairiais patogumais, mes slopiname imuninę sistemą. Norėdami tapti atsparesni, turime atsigręžti į gamtą. Vienas iš efektyviausių būdų stiprinti imuninę sistemą yra šaltis, – tikina Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ vadovė Jūratė Marčiulaitienė, praėjusį savaitgalį su gausiu bendraminčių būriu dalyvavusi grūdinimosi šventėje „Palangos ruoniai 2019“. –

Šalčio nereikia bijoti, reikia bijoti peršalimo. Laipsniškas grūdinimasis, leidžiant organizmui pačiam prisitaikyti prie įvairių sąlygų, nedarant jam spaudimo, nesiekiant rekordų – efektyviausias ir tiesiausias kelias imunitetui stiprinti“.

Alytaus sveikuolių klubas „Ryžtas“ kviečia vasario 16 d. 11 val. prie mažojo Dailidės ežerėlio. Pajudėsite muzikos ritmu su Nirvana Fitnes instruktore Gerda Vencevičiūte, pasidalinsite geromis emocijomis, panersite į ledinį vandenį ir pasimėgausite karšta arbata bei šiltu bendravimu.

Alytaus sveikuoliai ragina mesti į šoną visus stereotipus, baimes, aplinkinių nuomones ir pajusti šalto vandens jėgą!

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *