Kelionių agentūros „Vizalija“ vadovė: „Lietuviai atranda naujas atostogų kryptis“

Svajojate apie atostogas saulėtame Egipte, egzotika alsuojančiame Tailande ar tolimajame Madagaskare? O jeigu savaitgalis Baltarusijoje – maloni viešnagė daug sąsajų su Lietuvos istorija turinčiame Gardine ir išvyka į įspūdingąją Belovežo girią? Garantuotai nepamirštamų įspūdžių patirsite, o ir akims džiaugsmo suteiksite, aplankę kalnuotąją bei draugiškumu lietuviams garsėjančią Gruziją…

Ilgametę patirtį turizmo ir aptarnavimo srityse turintys kelionių agentūros „Vizalija“ specialistai pasiruošę pagelbėti kiekvienam, svajojančiam apie nepamirštamą kelionę. „Šį darbą dirbame jau dvidešimt metų, galime suorganizuoti netikėčiausią viešnagę svečioje šalyje ar išspręsti sudėtingiausią klausimą“, – sako „Vizalijos“ vadovė Viktorija Mironova.

Nesvarbu, kuriame Lietuvos mieste gyvenate – „Vizalijos“ komanda kelionę gali suorganizuoti nuotoliniu būdu: telefonu, elektroniniu paštu, svetainėje www.vizalija.lt veikia „online“ pokalbių platforma. „Suprasdami, kad šiandieniniai žmonės vertina laiką, stengiamės prisitaikyti ir paslaugas suteikti kiek įmanoma patogiau, organizuojant kelionę nuotoliniu būdu nereikia niekur važiuoti “, – pažymi V. Mironova.

Kur keliauja lietuviai?

Pasak jos, jau daug metų populiariausiomis kelionių kryptimis tarp lietuvių išlieka Turkija, Egiptas, Ispanija. Tiesa, pastaruoju metu kraštiečiai atranda ir naujas šalis – Tailandą, Indoneziją, Kiniją, Dominikos Respubliką, traukiančias įspūdingais gamtos vaizdais.

Sausio pradžioje pradėti vykdyti tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Madagaskarą, Bė salą. Ar lietuviai pamėgs Madagaskarą, į kurį skrydis iš Vilniaus trunka beveik 12 valandų, o savo gamta bei gyvūnija – įspūdingiausių pasaulio vietų sąrašo viršuje, bus aišku kitąmet.

Gruzija – taip pat viena tų šalių, kurią mielai renkasi lietuviai tiek savaitgalio išvykai, tiek ilgesnei kelionei. Nuostabus kraštovaizdis, ypač svetingi gyventojai ir žemos kainos – štai kas traukia kraštiečius keliauti į Gruziją. Keliaudami turistai mėgsta derinti poilsį prie jūros Batumyje su išvyka po kalnus, aplankyti šalies sostinę Tbilisį.

Dar viena lietuvių mėgstama kryptis – Baltarusija, miestu-muziejumi tituluojamas Gardinas bei senove alsuojantis Brestas, į kuriuos 10-čiai parų galima vykti be vizos, tereikia įforminti turistinį leidimą. Nesižavintys ekskursijomis po miestus mielai renkasi išvykas į įspūdingą Belovežo girią ar Augustavo kanalą.

„Baltarusijos miestai lietuvius vilioja istoriniais objektais, skaniu maistu, itin žemomis kainomis ir smagiomis folkloro pramogomis. Ką jau ką, bet linksmintis ir linksminti baltarusiai moka – turistams paprasčiausią ekskursiją po miestą geba paversti tikra švente“, – sako „Vizalijos“ vadovė.

Svarbu – pramogos ir jūra už lango

Į svečią šalį keliaujantys lietuviai be kelionės kainos daug dėmesio skiria viešbučio vietai, tai yra, kad jūra ir paplūdimys būtų kuo arčiau, ne mažiau svarbu – per daug nuo viešbučio nenutolę miesto centras bei pramogų vietos. Pavyzdžiui, jaunimui aktualu – barų ir naktinių klubų skaičius viešbučio teritorijoje, keliaujantiems su šeima – pramogos ir užimtumas vaikams.

Kelionių agentūros specialistai pastebi, jog lietuviai tampa vis išrankesni rinkdamiesi keliones. Jiems svarbu viešbučių kambarių dizainas, viešbučio aplinka, personalo aptarnavimo lygis, maisto įvairumas ir kokybė. Vis daugiau atsiranda tokių, kurie už kelionę sutinka mokėti daugiau, tačiau nori poilsiauti aukštesnio lygio viešbučiuose.

Rinkdamiesi viešbutį, keliautojai teiraujausi ne tik kelionių agentūros specialistų patarimų, bet ir skaito kitų lankytojų atsiliepimus.

Nusprendėte keliauti?

Kelionių agentūros „Vizalija“ vadovė pataria, visas savo keliones pradėti planuoti kaip galima ankščiau. Jei kelionės organizavimu rūpinasi agentūra – per daug galvos sukti nereikia, jei patys – nedelsti įsigyjant lėktuvo bilietus, rezervuojant viešbutį.

Vykstant ne į Europos Sąjungos šalis, reikėtų patikrinti, ar pasai galios mažiausiai 6 mėnesius po kelionės pabaigos, pasirūpinti viza, jei ji reikalinga į vykstamą šalį. Pasak V. Mironovos, dažniausiai lietuviai į jų agentūrą kreipiasi dėl vizų į Rusiją, Baltarusiją, Kiniją, Tailandą, rečiau – Indiją. Pavyzdžiui, į lietuvių taip mėgstamą Egiptą ar Azerbaidžaną vizos yra forminamos ir gaunamos elektroniniu būdu, pakanka pateikti tik paso kopiją.

„Paprastai vizoms įforminti prireikia tik galiojančio paso, anketinių asmens duomenų ir nuotraukos, išskirtiniais atvejais – viešbučio rezervacijos bei lėktuvo bilietų kopijų, kitų papildomų dokumentų“, – pažymi „Vizalijos“ vadovė. – Patariame įsigyti ir kelionės sveikatos draudimą, pravartu turėti ir bagažo draudimą“.

Daugiau informacijos:

www.vizalija.lt

https://www.facebook.com/vizalija/

2 komentarai apie “Kelionių agentūros „Vizalija“ vadovė: „Lietuviai atranda naujas atostogų kryptis“

  1. Uzejus i ofisa pas mergaites i Vizalija,adresu Smolensko 10 C,iskart pasikele nuotaika nuo 1,iki 100 balu. Labai jauki,maloni aplinka,labai grazios ir malonios mergaites dirba,tikros profesionales savo srities.dabar pirksiu keliones tik pas jus. nuosirdingai dekuoju!!! Taip ir toliau;)

    1. Superine agentura, labai malonus personalas ir aukstas aptarnavimo lygis! Labai pagelbejo su vizu iforminimu ir keliones paketu. Liuks ir kainos atzvilgiu ! Tikrai rekomenduojame Vizalija agentura!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *