Į užtarnautą poilsį išlydėtas ilgametis Alytaus teisėjas

Alytaus apylinkės teismas praėjusius metus palydėjo atsisveikinimo nuotaikomis – 2018 m. gruodžio 31 d. teismo kolektyvas į užtarnautą pensiją išlydėjo ilgametį teisėją Joną Čirvinską, kuris šiame teisme išdirbo dvidešimt šešerius metus.

„Per daugiau nei tris darbo teisėju dešimtmečius buvo visko – dienų, kai ryte išėjęs į darbą nežinodavai, ar iš jo sugrįši gyvas ir sveikas, daug vertingų pamokų, daug sudėtingų sprendimų, o dar daugiau – gražių akimirkų. Šiandien, tardamas atsisveikinimo žodžius, galiu pasidžiaugti, kad savo pareigą valstybei atlikau garbingai“, – mintimis dalijosi teisėjas J. Čirvinskas.

Pačių nuoširdžiausių žodžių teisėjui negailėjo dabar jau buvę jo bendradarbiai, kurie noriai dalinosi prisiminimais apie puikų humoro jausmą turintį teisėją bei linkėjo visokeriopos sėkmės. Tardama atsisveikinimo bei padėkos žodžius, graudinosi ir visus dvidešimt šešerius metus vienoje komandoje Alytaus apylinkės teisme su teisėju dirbusi posėdžių sekretorė Audronė Liudvinavičienė. Už ilgametį atsakingą darbą teisėjui taip pat dėkojo Lietuvos Respublikos teisėjų asociacijos atstovas Arturas Rauktys.

Nors šis atsisveikinimas ne vieną kolektyvo narį privertė susigraudinti, pasitikti Naujuosius metus kiekvienas išėjo su šypsena veide, juk su kiekviena pabaiga ateina ir nauja pradžia.

Alytaus apylinkės teismo informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *