Reikės:
- 200 g avižinių dribsnių,
- 200 g penkių grūdų dribsnių,
- 100 g saulėgrąžų,
- 100 g moliūgų sėklų,
- 50 g sezamo sėklų,
- saujos žemės riešutų,
- saujos kedro riešutų,
- 1 arbat. š. cinamono,
- žiupsnelio druskos,
- 200 g medaus,
- 2-3 valg. š. kokosų aliejaus.
Dribsnius, sėklas ir susmulkintus riešutus sumaišykite su druska bei cinamonu, sudėkite medų bei kokosų aliejų ir dar kartą viską gerai permaišykite.
Masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą, išlyginkite ir kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol gražiai apskrus.
Patiekite su jogurtu arba pienu ir vaisiais.