Žemagrindžių autobusų penketukas ruošiasi išriedėti į Alytaus gatves

Pirmadienio rytą į bendrovės „Kautra“, kuri netrukus pradės teikti viešojo transporto paslaugas Alytaus mieste, autobusų parką įriedėjo penki nauji „Temsa“ MD9 LE žemagrindžiai autobusai. Planuojama, kad šie autobusai veš Dzūkijos sostinės keleivius.

„Visuomet gera priimti naujus autobusus į parką. Įlipi į autobusą, atrodo dar dažais visas kvepia. Bet darbas tik prasideda – technikai montuos visą reikalingą keleivių skaičiavimo ir kitą informacinę įrangą“, – pasakojo bendrovės „Kautra“ vadovas Linas Skardžiukas.

Naujuose „Temsa“ MD9 LE žemagrindžiuose autobusuose yra 30 sėdimų ir 33 stovimos vietos.

„Kautra“ yra paskelbta Alytaus miesto keleivių pervežimo konkurso nugalėtoja. Alytaus miesto savivaldybės skelbtame konkurse vežėjas laimėtojas įsipareigojo miesto gyventojus vežti 27-iais mažesniais M2 klasės žemagrindžiais autobusais bei 5 didesnės talpos M3 klasės žemagrindžiais autobusais.

Alytaus miesto keleivių pervežimo konkurso nugalėtojas buvo paskelbtas dar spalio pradžioje, tačiau bendradarbiavimas dar nėra pradėtas oficialiai – nėra pasirašyta sutartis tarp savivaldybės ir „Kautros“. Tam trukdo teisiniai procesai – teismui teikiamos pretenzijos dėl konkurso nugalėtojo.

UAB „Kautra“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *