Vaniliniai varškėtukai su vyšniomis

Reikės:

  • 400 g varškės,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 stikl. miltų,
  • 2 valg. š. cukraus,
  • 1 arbat. š. vanilinio cukraus,
  • 1 arbat. š. sodos,
  • šviežių arba šaldytų vyšnių be kauliukų,
  • cukraus pudros.

Varškę išsukite su kiaušiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais. Gerai išminkykite tešlą ir supjaustykite nedideliais norimos formos gabalėliais, į kiekvieno vidų įspauskite po vyšnią.

Į puodą su vandeniu suberkite sodą ir užkaiskite. Kai užvirs – sudėkite paruoštus varškėtukus, jiems iškilus į paviršių – pavirkite dar 2-3 minutes.

Patiekite karštus, paskaninkite cukraus pudra.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.