Apdovanoti gražiausiai aplinką besitvarkantys alytiškiai

Alytaus miesto savivaldybė, norėdama įvertinti ir išrinkti gražiausiai tvarkomas miesto teritorijas, tradiciškai organizavo aplinkos tvarkymo konkursą. Buvo lankomasi įvairiose įmonėse, įstaigose, daugiabučių namų bendrijose ir individualiuose namuose, kur stebėta, kaip prižiūrima aplinka. Ketvirtadienį konkurso nugalėtojai apdovanoti atminimo lentelėmis, baltais rožių žiedais ir dovanų čekiais.

Nugalėtojais tapusius ir Alytaus miesto savivaldybėje susirinkusius įmonių ir įstaigų vadovus bei atstovus, daugiabučių namų bendrijų pirmininkus ir individualių namų gyventojus sveikino Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius.

„Aš dažnai  girdžiu komplimentus iš svečių ir užsienio delegacijų, kurie atvažiuoja ir susižavi mūsų miestu. Taip pat šiandien kalbėjau su iš Norvegijos trumpai sugrįžusiu alytiškiu, kuris liko labai sužavėtas miestu. Gyrė, kad pas mus labai gražiai tvarkomasi. Už viso šito yra alytiškiai, kurie tvarko aplinką ir yra neabejingi grožiui. Aplinka kuria stebuklus, kelia nutaiką. Mes esame labai dėkingi, kad gražinate savo aplinką“, – kalbėjo Alytaus miesto savivaldybės meras.

Įmonių, įstaigų kategorijoje pirmoji vieta atiteko bendrovei „Aradas ir Ko“ (direktorius Ugnius Adomaitis), antroji vieta – bendrovei „Alsotana“ (direktorius Kęstutis Baranauskas), trečioji vieta – odontologijos klinikai „Gedenta“ (vadovė Rima Gegužienė).

Švietimo įstaigų kategorijoje pirmosios vietos apdovanojimas įteiktas Alytaus lopšeliui-darželiui „Putinėlis“ (direktorė Genovaitė Grudzinskaitė), antrosios – Alytaus Jotvingių gimnazijai (direktorius Kęstutis Miliauskas), trečiosios – Alytaus Dainavos pagrindinei mokyklai (direktorė Edita Matulevičienė).

Prekybos centrų kategorijoje didžiausia sėkmė lydėjo restoraną „Carpe diem“ (direktorius Mindaugas Mandeika). Antrąją vietą laimėjo bendrovė „Baltoji rožė LT“ (direktorius Motiejus Remeika), trečiąją – bendrovė „Nergita“ (direktorius Gintaras Zorskas).

Daugiabučių namų savininkų bendrijų kategorijoje pirmoji vieta atiteko DNSB Kaštonų g. 20/Topolių g. 18 (pirmininkė Ona Ivanauskienė), antroji vieta – DNSB Statybininkų g. 15 (pirmininkė Regina Miliauskienė), trečioji vieta DNSB „Arka“ – Likiškėlių g. 36, 38 (pirmininkė Regina Miliauskienė).

Individualių gyvenamųjų namų kategorijoje gražiausia pripažinta Elenos ir Leono Jakimavičių sodyba, antroji vieta atiteko Raimondai ir Vladimirui Darjinams, trečioji – Romutei ir Artūrui Muliuoliams.

Naujakurių sodybų kategorijoje pirmosios vietos apdovanojimas skirtas Giedrei Ališauskaitei ir Evaldui Mickevičiui, antroji vieta skirta Jadvygos Domarkienės sodybai, trečioji vieta – Ilonos ir Rimgaudo Zaniauskų sodybai.

Originaliausia pripažinta Vilmos ir Gintaro Petrauskų sodyba. Antroji vieta atiteko Jadvygai Mainelienei, trečioji – Radmilai ir Lino Krividams.

Alytaus miesto savivaldybės Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Vienas komentaras apie “Apdovanoti gražiausiai aplinką besitvarkantys alytiškiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *