Saldūs apelsininiai lietiniai

Reikės:

  • 2 kiaušinių,
  • 2 valg. š. rudojo cukraus,
  • 300 ml pieno,
  • 100 g miltų,
  • 1 apelsino,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 arbat. š. alyvuogių aliejaus,
  • braškių ar kitų mėgstamų uogų.

Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite pieną, šviežiai išspaustas pusės apelsino sultis, įsijokite miltus, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite.

Į paruoštą tešlą suberkite sutarkuotą pusės apelsino žievelę, įpilkite alyvuogių aliejaus.

Blynus kepkite sausoje keptuvėje. Patiekite šiltus su braškėmis, kitomis mėgstamomis uogomis ar uogiene.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *