Alytaus sveikuoliai kviečia dieną pradėti mankšta prie Dailidės ežerėlio

Darniai, anksti pradėtas rytas – reikšmingiausia dienos dalis. Savijauta, atsikėlus anksti, visą dieną būna žvali ir džiugi, lengviau nurimti, lengviau dirbti ir darniai išgyventi dienos metu sutinkamas įvairias situacijas. Ankstyvą rytą jaučiama tam tikra nepaprasta, susikaupimui ir dvasingai veiklai tobulai tinkama ore tvyranti atmosfera. Tad pradėkime savo rytą gera nuotaika!

Alytaus sveikuolių klubas „Ryžtas“ kviečia rytą pradėti mankšta, meditacija ir maudynėmis po atviru dangumi saulei tekant. Šie, jau kasdienybe tapę sveikos gyvensenos entuziastų ryto ritualai sulaiko nuo beprotiško skubėjimo, akimirką suteikia progą pabūti čia ir dabar, geranoriškai nusiteikusių žmonių draugijoje, be jokio melo, be beprotiškai skubančio pasaulio.

Giliai įkvėpti, užuosti drėgmę ir kylantį rūką, pajusti, suprasti ryto nuotaiką, orą, vėjo greitį, išgirsti tyliai bundančios gamtos garsus, tiesiog pasisveikinti su pasauliu ir džiaugtis galimybe pabusti, gyventi ir kvėpuoti. Argi daug žmogui reikia?

Kiekvienas žmogus tiesiog privalo pasakyti sau: mano sveikata nepasirūpins niekas kitas, o tik aš pats. Todėl vieni kitus paragindami, pamokydami, įkvėpdami, padrąsindami tvirtai ženkime sveikesnio gyvenimo link, kad sveikų ir laimingų žmonių ratas Dzūkijos sostinėje nepaliaujamai didėtų.

Kviečiame visus alytiškius prisijungti prie mūsų šaunaus sveikuolių būrio ankstų rytą saulę pasitinkant prie mažosios Dailidės ežerėlio 7 valandą ryto kiekvieną darbo dieną. Mes kiekvienas galime išmokti kontroliuoti ir savo sveikatos būklę ir savo gyvenimą. Laimingiausi žmonės yra tie, kurie prisiima atsakomybę už savo dvasinę ir fizinę gerovę ir turi vidinės stiprybės susikurti harmoningą bei laimingą gyvenimą.

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ vadovė Jūratė Marčiulaitienė

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ archyvo nuotr.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *