Alytuje šurmuliuos tradicinė rudens gėrybių mugė

Rudenį Alytaus miestas šiemet pasitinka ypatingai – rugsėjo 23 dieną S. Dariaus ir S. Girėno gatvė atgis ne pirmus metus iš eilės organizuojamu ir visų laukiamu renginiu „Alytaus rudens gėrybių mugė„. Nuo 10 iki 16 val miesto centre susiburs virš 150 prekybininkų iš visos Lietuvos, o nuotaiką kels pramogų gausa: vaikų lauks ne tik pasijodinėjimas arkliuku, animatoriai, šaudymas iš lanko, bet ir specialiai atvežti atrakcionai.

Nuo maisto iki sodinukų

S. Dariaus ir S. Girėno gatvę užpildysiantis šurmulingas apsipirkimas dovanos galimybę kiekvienam kažką sau rasti. Čia bus prekiaujama ne tik kaimiškais produktais, lietuvišku maistu, bet ir inventoriumi daržui ar sodui, sodinukais, daigais, dekoratyviais augalais, rankų darbo gaminiais, aksesuarais, drabužiais, buities priemonėmis bei natūraliais gaminiais. Pasiruošimas rudeniui bus platus ir gausus nuo buities iki ūkio reikmenų.

Stebins pramogų gausa

Rugsėjo 23 dieną, sekmadienį, vyksianti „Alytaus rudens gėrybių mugė“ skatins rudenį pasitikti itin linksmai ir nuotaikingai. Lankytojus tikrai sudomins specialiai atvyksiantis kareiviškas automobilis, kuriame bus gaminama kareiviška košė. Didele pramoga renginys taps mažiesiems, kuriuos linksmins studijos „Linksmas lagaminas“ animatoriai, pajodinėti kvies arkliukas, o norintieji išbandyti taiklumą turės galimybę pašaudyti iš lanko.

Negana to, miesto centre įsikurs ir įvairūs atrakcionai: batutai, mašinėlės bei karuselės. Pirmieji 10 vaikų ištarę žodžius „Myliu Alytų“ galės viena iš pramogų pasinaudoti nemokamai!

Tad pasitikime artėjantį šaltąjį sezoną su skambesiu ir puikia nuotaika jau rugsėjo 23 dieną nuo 10 iki 16 valandos Alytuje, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje. Papildoma informacija www.festivus.lt

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *