Reikės:
- 150 g varškės,
- 2 valg. š. cukraus,
- 1 citrinos sulčių,
- pusės citrinos žievelių,
- saujos šilauogių,
- kokoso drožlių,
- klevų sirupo,
- kelių čiabatos riekelių,
- 50 g lydyto sviesto.
Čiabatos riekeles apšlakstykite lydytu sviestu ir paskrudinkite orkaitėje apie 2 minutes. Tuo metu suplakite varškę ir cukrų, supilkite citrinos sultis, suberkite smulkintą žievelę ir permaišykite.
Paruoštą masę užtepkite ant paskrudintos čiabatos ir pakepkite orkaitėje dar apie 4 minutes, kol varškė gražiai apskrus.
Arbūzą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite su šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu (pagal skonį), apibarstykite kokoso drožlėmis. Lėkštėje šalia vaisių sudėkite dar šiltą čiabatą.