Prancūziški skrebučiai su migdolais

Reikės:

  • 4 riekelių forminės duonos,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 valg. š. pieno,
  • 1 valg. š. agavų sirupo,
  • 1 arbat. š. vanilinio cukraus,
  • saujelės migdolų plokštelių,
  • 100 g varškės,
  • 2 valg. š. cukraus pudros,
  • kokosų aliejaus kepimui.

Išplakite kiaušinį su pienu, agavų sirupu ir vaniliniu cukrumi. Plakinyje pamirkykite duonos riekeles ir pakepkite kokosų svieste, kol gražiai apskrus.

Varškę išsukite su cukraus pudra. Migdolų plokšteles paskrudinkite sausoje keptuvėje, kol įgaus gražų rudą atspalvį.

Lėkštėje sluoksniuokite duoną su paruošta varške, apibarstykite migdolais ir mėgstamomis uogomis.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.