Orkaitėje kepta fritata su svogūnų laiškais

Reikės:

  • 2 kiaušinių,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • 50 g vytinto kumpio,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • druskos,
  • šviežiai maltų pipirų,
  • 1 lapelio bemielės sluoksniuotos tešlos,
  • saujelės sezamo sėklų.

Kiaušinius išplakite kartu su sūriu, pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite svogūnų laiškus, vytintą kumpį, viską permaišykite. Paruoštą masę supilkite į kepimo formą ir užklokite tešlos lapeliu. Jį patepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite sezamo sėklomis.

Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.