Alytaus miesto gimtadienį šventė ir policijos pareigūnai

Alytaus apskrities policijos pareigūnai kartu su miestelėnais šventė Alytaus gimtadienį ir organizavo Policijos šventę visuomenei, kuri jau tapo gražia tradicija ne tik Alytaus, bet ir kituose miestuose.

Priešais komisariatą (Jotvingių g. 8) kaip ir kasmet buvo pastatyta pavėsinė, kurioje Reagavimo skyriaus pareigūnai pristatė policijos ekipuotę, tarnyboje naudojamas specialiąsias priemones ir kitą techniką. Lietuvos Kelių policijos tarnyba demonstravo tarnybinius motociklus ir automobilį, kuriuos smalsiai apžiūrinėjo ne tik mažieji šventės dalyviai. Alytaus Kriminalistinių tyrimo skyriaus pareigūnai pristatė rankų pėdsakų ekspertizės atlikimo techniką. Taip pat buvo vykdomas prevencinis daiktų žymėjimas, pilietiškumo ir antikorupcinė akcija „Kyšis išpurvina“.

O visiems gerai žinomas policijos bičiulis Amsis taip pat dalyvavo šventėje ir kartu su jaunaisiais policijos rėmėjais kvietė mažuosius spalvinti knygeles ir nusifotografuoti. Kitas šuo, vardu Koksas, parodė savo sugebėjimus gaudant nedorėlius. Kinologų dalyvavimas pristatyme yra visuomet lydimas gausiais plojimais.

Alytaus apskr. VPK informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *