Bendrame projekte dalyvavę Dzūkijos regiono fotografai: „Už miestų draugystę!“

Vasarą Dzūkijos regiono fotografai pasitiko bendru projektu „Foto tiltas 2018“. Jis net į keturias parodas sujungė Alytaus, Daugų ir Varėnos fotografijos meistrų darbus.

Dvi parodas galima apžiūrėti netoli Alytaus esančiose kavinėse – „Alovės karčiama“ ir „Ogirė“. Jose eksponuojami Alytaus fotografų klubo (AFK) narių – Loretos Baliukynienės, Rasos Valiukevičiūtės, Renatos Paškauskienės, Linos Mokrecovaitės, Artūro Lavrėnovo, Arvydo Kabašinsko, Stasio Šmigelsko, Vyto Zubricko, Lauryno Maciukonio ir Viliaus Kuchalskio darbai.

Paroda „Daugai 2018“ eksponuojama kavinėje „Suvingis“. Joje galima apžiūrėti Roberto Ožalinsko, Liudos Mickutės ir Giedriaus Rusino darbus.

Paroda „Varėna 2018“ veikia Varėnos kultūros centre. Joje – Jono Bilinsko, Linos Latvienės, Agness Wee, Vido Palevičiaus, Renatos Poškevičienės, Julijaus Vaicekausko ir Mariusz’o Osusztowicz’o fotografijos.

„Projekto komanda buvo labai vieninga ir draugiška. Patys fotografai ruošė ir kabino parodas: kalė, gręžė, lipdė, derino Dzūkijos regiono vaizdus netradicinėse erdvėse…

Dėkojame rėmėjams ir visiems, kurie padėjo projektui išsivystyti nuo Alytaus iki Varėnos. Ačiū kolegoms fotografams iš Alytaus, Daugų, Varėnos, Perlojos, kitų miestų ir miestelių už dalyvavimą šių metų „Foto tilte“, įdomiai ir turiningai praleistą laiką. Už miestų ir žmonių draugystę!“, – kalbėjo AFK pirmininkas Stasys Šmigelskas.

Toks, per Dzūkiją nusidriekiantis parodų tiltas jau antrasis, kurį organizuoja Alytaus fotografų klubas. Visas keturias Dzūkijos regiono fotografų parodas bus galima apžiūrėti iki liepos 1 dienos.

S. Šmigelsko nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *