Per Dzūkiją nusidrieks antrasis fotografijos parodų tiltas

Per Dzūkiją nusidrieks 2-asis parodų tiltas, kurį organizuoja Alytaus fotografų klubas (AFK)! Šiemet jis sujungs Alytų, Daugus ir Varėną. Keturiose „Foto tiltas 2018“ parodose – AFK narių, Varėnos ir Daugų fotografų darbai.

Dvi parodas bus galima apžiūrėti netoli Alytaus esančiose kavinėse. „Alovės karčiamoje“ bus eksponuojama paroda „Alovės apylinkės 2018“, kavinėje „Ogirė“ – AFK narės Linos Mokrecovaitės autorinė paroda „Fotomontažai“.

Paroda „Daugai 2018“ bus eksponuojama kavinėje „Suvingis“, joje – AFK narių ir daugiškių fotografų nuotraukos.

Parodą „Varėna 2018“ bus galima išvysti Varėnos kultūros centre. Joje ne tik vietos fotografų darbai, bet ir AFK narių įamžinti Varėnos miesto ir rajono vaizdai.

Idėja organizuoti parodų tiltą gimė 2014 metais, kai AFK nariai bendraudami su kolegomis iš Druskininkų fotografų klubo sumanė parodyti neapsakomą Dzūkijos grožį per fotografiją. Lietuvos fotografai buvo kviečiami fotografuoti ir siųsti nuotraukas tema „Mano Dzūkija“.

Ši idėja suvienijo gausų būrį fotografų, norinčių bendrauti ir dalyvauti projekte. Užsimezgė draugystės ryšiai, atsirado naujos idėjos, nauji projektai… Užsimezgė kontaktai su Dzūkijos miestų ir miestelių fotografais bei kultūros puoselėtojais.

2014 metais fotografijų parodos tiltas jungė Alytų, Merkinę ir Druskininkus. Jose savo darbus eksponavo Varėnos ir Alytaus fotografai.

Oficialiai „Foto tiltas 2018“ parodos bus atidarytos birželio 2 dieną! LAUKIAME VISŲ!!!

AFK informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *