Reikės:
- kelių mielinės sluoksniuotos tešlos lapelių,
- 200 g varškės,
- 1 obuolio,
- poros šaukštų medaus,
- 1 arbat. š. cinamono,
- žiupsnelio cukraus,
- 1 kiaušinio,
- cukraus pudros.
Varškę sumaišykite su medumi ir cinamonu, įmaišykite smulkiai supjaustytą obuolį. Mase įdarykite norimos formos sluoksniuotos tešlos krepšelius, tik jų kampus būtinai suspauskite šakute – nesutrūks bekepant.
Paruoštus krepšelius patepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite cukrumi ir kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, kol gražiai apskrus. Pateikite šiltus, kartu su mėgiama uogiene, cukraus pudra ar šviežiais vaisiais.