Saldūs mielinės tešlos krepšeliai su varške

Reikės:

  • kelių mielinės sluoksniuotos tešlos lapelių,
  • 200 g varškės,
  • 1 obuolio,
  • poros šaukštų medaus,
  • 1 arbat. š. cinamono,
  • žiupsnelio cukraus,
  • 1 kiaušinio,
  • cukraus pudros.

Varškę sumaišykite su medumi ir cinamonu, įmaišykite smulkiai supjaustytą obuolį. Mase įdarykite norimos formos sluoksniuotos tešlos krepšelius, tik jų kampus būtinai suspauskite šakute – nesutrūks bekepant.

Paruoštus krepšelius patepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite cukrumi ir kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, kol gražiai apskrus. Pateikite šiltus, kartu su mėgiama uogiene, cukraus pudra ar šviežiais vaisiais.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.