Dingo į mokyklą išėję du paaugliai!

Tomas Pusvaškis ir Mamertas Česnavičius

Prienų rajono policijos pareigūnai ieško trylikos ir keturiolikos metų vaikinų.

Balandžio 17 d. apie 6 val. 30 min., iš namų, esančių Prienų r., Veiverių mstl., į Prienuose esančią „Revuonos“ pagrindinę mokyklą išėjo keturiolikmetis Tomas Pusvaškis, tačiau nei tą dieną, nei kitą dieną, paauglys namo negrįžo.

Tomas Pusvaškis apie 164 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, plaukai šviesūs trumpi, akys mėlynos. Veiveriškis buvo apsirengęs mėlynos spalvos džemperiu su gobtuvu (su užrašu „ADIDAS“), tamsiomis sportinėmis kelnėmis su baltomis juostomis šonuose.

Balandžio 20 d. apie 7 val. 45 min. iš namų esančių Prienuose į „Revuonos“ pagrindinę mokyklą išėjo trylikametis Mamertas Černevičius, tačiau kaip ir prieš tai minėtas paauglys, į namus negrįžo.

Mamertas Černevičius 150 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, plaukai šviesūs trumpi, akys mėlynos. M. Černevičius buvo apsirengęs pilkos spalvos megztiniu su gobtuvu, mėlynos spalvos kelnėmis.

Abu nepilnamečiai pareigūnams gerai žinomi, iš namų pabėga ne pirmą kartą. Su artimaisiais bei policijos pareigūnais „žaidžia pelės ir katės“ žaidimą. Pareigūnams yra žinoma, kad bėgliai slapstosi kartu, jie gali lankytis negyvenamose sodybose, sodo nameliuose, statybvietėse, gali keliauti ir į kitus miestus.

Prienų rajono policijos pareigūnai jau patikrino atokias negyvenamas sodybas, sodų bendrijas tiek Prienų rajone, tiek Birštone, tačiau iki šiol Tomo ir Mamerto rasti nepavyko.

Prašome visų pagalbos, ieškant Tomo Pusvaškio ir Mamerto Černevičiaus.

Asmenis, atpažinusius, mačiusius ar žinančius kur gali slapstytis paaugliai, policija prašo skambinti Prienų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnams: Sauliui Dobilui tel. +370 677 03867, Kęstučiui Lodai tel. +370 610 29007 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *