Arūnas Valinskas į gimtinę grįžta su komedija „2 smegenų istorija“

Į Lazdijus balandžio 24 dieną atvyksiantys Arūnas ir Inga Valinskai atskleis šimtmečiais žmoniją kamuojančią paslaptį: kaip santuokoje gyventi ilgai ir laimingai. Interaktyvi „Domino“ teatro komedija „2 smegenų istorija” žavi nepakartojamu humoru ir šmaikščiais aktorių dialogais.

„Iš Lazdijų išvažiavau labai anksti, tad prisiminimai gana migloti. Čia turėjau garbės gimti, o labiausiai iš vaikystės įstrigo mūsų šeimos pomėgis grybauti ir tradicija tai daryti Lazdijų apylinkėse, dažnai čia atvykdavome daugelį metų. Čia rinkau pirmuosius savo baravykus, o meilė grybams tęsiasi iki šiol“, – sako Arūnas Valinskas.

Nedažnai Valinskus scenoje galima išvysti drauge. „Inga yra moteris, kurią myliu. Ir tai, manau, pasako viską. Nebijau jai to priminti kasdienybėje, mielai prisipažįstu ir kartu būnant scenoje. Užauginome du nuostabius sūnus ir už tai labiausiai esu dėkingas jai. O poros gyvenimas scenoje ir namuose labai skiriasi. Didžiausias skirtumas, tikriausiai, yra tas, kad Inga negali prie manęs priekabiauti ir pulti žmonėms matant“, – juokiasi Arūnas.

Interaktyvus šou-komedija „2 smegenų istorija“ į Lazdijų kultūros centrą atvyksta balandžio 24 d. 18 val.

„Pasakysiu atvirai: žiūrovai tikrai sužinos receptą, kaip kartu išgyventi 30 metų ir vienas kito nenudobti. Arba kitaip pasakius – koks sėkmingas santuokos tarp dzūko nuo Lazdijų ir suvalkietės nuo Kybartų receptas“, – intriguoja A. Valinskas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *