Alytaus sveikuoliai kviečia į rytines mankštas po atviru dangumi

Kiekvieną rytą mes gimstame iš naujo. Svarbiausia yra tai, ką mes nuveiksime šiandien. Tad, pradėkime savo rytą su gera nuotaika! Alytaus sveikuolių klubas „RYŽTAS“ kviečia rytą pradėti mankšta, meditacija ir maudynėmis po atviru dangumi saulei tekant.

Fizinės sveikatos ir reabilitacijos specialistės Gerdos Vencevičiūtės vedami pratimai sušildys kūną, o klubo vadovės Jūratės Marčiulaitienės meditacija leis kiekvienam pajusti harmoniją su gamta ir savimi, nuraminti protą ir sielą. „Dažnai mes įklimpstame į gyvenimo rutiną ir užmirštame pristabdyti, nustojame mėgautis gyvenimo grožiu“, – tikina sveiką gyvenimo būdą propaguojanti Jūratė Marčiulaitienė ir kviečia pasitikti rytą su sveikuoliais  kiekvieną darbo dieną nuo 5.45 val. prie mažosios Dailidės ežerėlio.

Rytas – geriausia dienos dalis. Ryte saulė kildama į dangų švelniai budina gamtą ir kelioms valandoms paskleidžia magišką gaivą, leidžiančią pajausti ramybę ir susitelkimą prieš intensyvią dieną. Rytas – tai stiprus dienos įkvėpimas, skleidžiantis galimybių aromatą… Dar daug pašlovinimų galima surašyti toms kelioms ankstyvoms valandoms, bet svarbiausia laiku atsikelti ir visa tai pajausti patiems…

Alytaus sveikuolių klubo „RYŽTAS“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *