Alytaus konservatoriai išsirinko savo kandidatą į miesto merus

Paaiškėjo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Alytaus miesto skyriaus kandidatas į merus kitąmet vyksiančiuose savivaldos rinkimuose.

Sekmadienį vykusiame visuotiniame susirinkime balsuodami slaptai TS-LKD Alytaus miesto nariai nusprendė, jog juo bus verslininkas Šarūnas Klėgeris. Jo kandidatūrą palaikė 73 Alytaus konservatoriai, 42 palaikė kitą kandidatą – Andrių Jučą. Iš viso balsavo 117 narių, 2 balsavimo biuleteniai buvo sugadinti.

Anot TS-LKD Alytaus miesto skyriaus pirmininko Povilo Labuko, prieš rinkimus vyko debatai, kurių metu abu kandidatai atsakinėjo į partijos kolegų klausimus įvairiomis temomis, tai garantavo objektyvumą balsuojant. Debatų metu buvo kalbama apie būtinus pokyčius mieste, verslo skatinimą, diskutuota švietimo, kultūros, socialinėmis ir kitomis aktualiomis temomis.

„Laukia didis darbas, bet skyrius yra labai vieningas ir darnus, visi esame pasiruošę būti šalia ir pagelbėti mūsų kandidatui būsimuose rinkimuose“, – portalui dzukijosveidas.lt sakė P. Labukas.

Iškart po rezultatų paskelbimo kalbintas Š. Klėgeris tikino nesitikėjęs laimėti, tačiau dabar jau tiksliai žinantis, kad „būsimų rinkimų tikslas – ne dalyvauti, bet laimėti juos“. „Kai daug darbo įdedi, tai galų gale ir gauni tą aplinkinių pasitikėjimą. Toliau laukia dideli darbai, komandos formavimas, apie tai jau esu šiek tiek pamąstęs“, – sakė Š. Klėgeris.

Jis yra MB „Tauperiai“ vadovas, keliautojas, sportininkas, įvairių renginių iniciatorius ir organizatorius.

Tai jau antrasis oficialus kandidatas Alytuje į kitąmet vyksiančius tiesioginius mero rinkimus. Dar sausio mėnesį pirmieji savo kandidatą įvardino socialdemokratai, juo tapo jau trečia kadencija Alytaus miesto taryboje dirbantis Nerijus Cesiulis.

Š. Klėgerio asmeninio archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *