Kviečia į mokymus „Ūkio veiklos ekonomika ir vertinimas“

Kovo 27–28–29 d. VšĮ Aleksandro Stulginskio universitetas kviečia į projekto „ Žemės ūkio veiklos efektyvumo ir konkurencingumo didinimas bei inovatyvių aplinką tausojančių technologijų taikymas gyvulininkystės ūkiuose“ mokymus, kurie vyks Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Simno skyriuje, Vytauto g. 38, Simne.

Kursai yra nemokami. Dalyvavusiems kursuose bus išduodami kvalifikacijos pažymėjimai, patvirtinti LR ŽŪM.

Mokymuose gali dalyvauti: ūkininkai, jų partneriai, ūkio darbuotojai, kiti fiziniai ar juridiniai asmenys, užsiimantys žemės, maisto ir miškų ūkio veikla, kaimo vietovėse ūkine veikla užsiimantys žemės valdytojai, labai mažų, mažų ir vidutinių įmonių darbuotojai, amatininkai. Registracija: tel. 868100603, el. p. mokymaiukininkams@gmail.com

Projektas „Žemės ūkio veiklos efektyvumo ir konkurencingumo didinimas bei inovatyvių aplinką tausojančių technologijų taikymas gyvulininkystės ūkiuose“, įgyvendinamas pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos priemones.

Projektu siekiama suteikti klausytojams teorinių ir praktinių žinių apie inovatyvias gyvulių veisimo, auginimo ir melžimo technologijas, gyvūnų sveikatingumą ir gerovę bei tausojantį ekologinį ūkininkavimą, skatinti kooperaciją, regionuose didinti žemės ūkio veiklos efektyvumą ir ugdyti kaimo gyventojų verslumą didinant socialinę įtrauktį.

Tikslinė grupė – ūkininkai, jų partneriai, ūkio darbuotojai, kiti fiziniai ar juridiniai asmenys, užsiimantys žemės, maisto ir miškų ūkio veikla, įregistravę valdą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ir kaimo verslo registre, taip pat kaimo vietovėse ūkine veikla užsiimantys žemės valdytojai, labai mažų, mažų ir vidutinių įmonių darbuotojai.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *