Orkaitėje keptas omletas su pievagrybiais ir laiškiniais svogūnais

Dviem porcijom reikės:

  • 4 kiaušinių,
  • 50 ml pieno,
  • saujos pievagrybių,
  • ryšulėlio laiškinių svogūnų arba vieno raudono svogūno,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • druskos,
  • pipirų,
  • mėgstamų prieskonių.

Kiaušinius išplakite su prieskoniais ir pienu. Suberkite kietąjį tarkuotą sūrį, susmulkintus laiškinius svogūnus, supjaustytus pievagrybius. Omletą galima pagardinti ir keliais vytinto kumpio gabalėliais.

Masę supilstykite į karščiui atsparias formeles. Kepkite apie 15-20 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol omletą apgaubs graži plutelė, o namai pakvips maloniu kvapu.

Patiekite šiltą, kartu su čiabatos duona ir pomidorais.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.