Deklaruoti turtą privalo ir ketinantys išsinuomoti ar besinuomojantys socialinį būstą

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyrius informuoja, kad vadovaujantis Paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti įstatymu, asmenys ar šeimos, laukiantys eilėje išsinuomoti ir nuomojantys socialinį būstą, privalo iki gegužės 1 d.

Gyventojų turto deklaravimo įstatyme nustatyta tvarka deklaruoti 2017 kalendorinių metų turtą, įskaitant gautas pajamas.

Informaciją apie pateiktą Metinę (gyventojo) šeimos turto deklaraciją (forma FR 0001 versija 01) savivaldybė gauna iš Socialinės paramos informacinės sistemos SPIS, prisijungusi prie VMI registro duomenų, popierinę deklaracijos versiją  galima pateikti Alytaus miesto savivaldybei.

Jeigu asmuo ar šeima nepateikė minėtos deklaracijos,  jis (ji) bus išbraukti iš socialinio būsto laukiančių asmenų sąrašo, kitu atveju keldinami iš socialinio būsto.

Taip pat asmenys (šeimos), kuriems šiuo įstatymu nustatyta tvarka siūloma išsinuomoti socialinį būstą ir kurie pasiūlyme nustatytu laiku be svarbių priežasčių du kartus neatvyksta į savivaldybę dėl socialinio būsto nuomos ir raštu nereiškia sutikimo ar nesutikimo nuomotis siūlomą socialinį būstą, bus išbraukiami iš Asmenų ir šeimų, turinčių teisę į paramą būstui išsinuomoti, sąrašo.

Priėmimo laikas antradieniais nuo 9 iki 11.30 val.

Daugiau informacijos teikiama tel. (8 315) 55 139, 8 620 24 311.

Alytaus miesto savivaldybės Turto valdymo ir verslo skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *