Druskininkų verslininkai kviečiami kurti katalogą jaunavedžiams

Druskininkai kasmet sulaukia vis daugiau jaunavedžių iš visos Lietuvos. Praėjusiais metais Druskininkuose susituokė net 203 poros. Didžioji dalis jaunavedžių (109 iš 203) santuokas registravo Druskininkų miesto muziejuje, tačiau vis dažniau jaunieji išreiškia pageidavimus tuoktis kitose Druskininkų erdvėse – K. Dineikos sveikatingumo parke, prie Grožio šaltinio ar kitoje jų pasirinktoje vietoje.

Į Druskininkus registruoti santuokas praėjusiais metais atvyko jaunavedžiai iš Vilniaus, Kauno, Alytaus, Klaipėdos, Šakių, Varėnos, Lazdijų ir kitų miestų.

Pasak Druskininkų savivaldybės Teisės ir civilinės metrikacijos skyriaus vedėjo pavaduotojos Ramutės Juonienės, susituokti Druskininkuose nusprendę jaunavedžiai nuolat teiraujasi rekomendacijų apie įvairias paslaugas.

„Būsimiems jaunavedžiams būtų daug lengviau pasirinkti jiems reikalingas paslaugas, jeigu galėtų jas rasti viename kataloge. Juk planuojančių savo gražiausią gyvenimo šventę Druskininkuose kasmet daugėja“,  – sakė R. Juonienė.

Katalogas, kuriame būtų išsami informacija apie Druskininkus ir čia teikiamas paslaugas, būsimiems jaunavedžiams ženkliai palengvintų pasiruošimą vestuvėms, o vietos verslininkams tai puiki galimybė pareklamuoti savo paslaugas.

Planuojama, kad katalogą sudarys patarimų skiltis, rekomendacijos, kuriose erdvėse galima įregistruoti santuoką bei išsamus paslaugų katalogas, apimantis vestuvių planavimo, floristikos, dekoro, juvelyrikos, fotografavimo ir filmavimo, automobilių nuomos, pobūvių salių nuomos, apgyvendinimo, maitinimo, vestuvinių tortų kepimo, grožio, muzikantų ir renginio vedėjų bei daugybę kitų paslaugų.

Kviečiame verslininkus, norinčius prisijungti kuriant specialų paslaugų leidinį būsimiems  jaunavedžiams kreiptis į Turizmo ir verslo informacijos centrą tel. (8313) 60803, el.p: marketing@druskininkai.lt

Druskininkų savivaldybės informacija

Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *