Alytaus „ruoniai“ kviečia į tradicines vasario 16-osios maudynes

Tarp Vasario 16-ajai – Lietuvos valstybės atkūrimo 100-ečiui – paminėti skirtų renginių ir sveikuolių maudynės.Alytaus sveikuolių klubas „Ryžtas“ tradiciškai kviečia šią šventinę dieną paminėti prie mažosios Dailidės ežerėlio – prisijungti prie sveikos gyvensenos entuziastų ir išdrįsti panerti į vis dar žiemiškai šaltą ledinį vandenį. Visi norintys laukiami 2018 m. vasario 16 d. 14 val. prie mažosios Dailidės ežerėlio.

Savo pavyzdžiu mes vis daugiau žmonių užkrečiame sveika gyvensena, galime padėti atsikratyti baimės gamtai ir jos stichijoms. Kuo mūsų daugiau, tuo galingesnė žinutė pasiekia tuos, kuriems liko visai nedaug iki pirmo žingsnio į ledinį vandenį kartu su mumis. Labai džiugu, kad ši tradicija Dzūkijos sostinėje gyvuoja jau daug metų ir, kad kaskart prie mūsų prisijungia vis naujų entuziastų!

Vienas svarbiausių Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“  uždavinių – organizuoti teorinius ir praktinius sveiko gyvenimo supratimo, sveikatos įgijimo ir palaikymo renginius, padedančius žmonėms pažinti, įveikti ir tobulinti save, siekti darnos savyje, šeimoje, visuomenėje bei gamtoje.

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *