ASRC pasirūpino „skiriamaisiais ženklais“

„Siekiame skaidrumo, aiškumo ir, kad kai kuriems žmonėms kiltų kuo mažiau klausimų, kur ir kokiu automobiliu direktorius važinėja“, – paaiškino Alytaus sporto ir rekreacijos centro (ASRC) vadovas Tomas Stupuris, paklaustas, kodėl šiandien į Alytaus miesto savivaldybę atvyko tarnybiniu automobiliu, ant kurio abiejų priekinių durelių lipnia juosta priklijuoti ASRC logotipai, atspausdinti ant baltų popieriaus lapų. Toks, tik su parašytomis pareigomis, puikavosi ir ant T. Stupurio nugaros.

Taip ASRC bendruomenė nusprendė reaguoti į pastaruoju metu viešojoje erdvėje vis netylantį tam tikrų asmenų puolimą direktoriaus T. Stupurio atžvilgiu dėl tarnybinio automobilio naudojimo. Šie „skiriamieji ženklai“ bus naudojami tol, kol nebus baigti gaminti specialūs lipdukai su įstaigos pavadinimu tarnybiniam transportui pažymėti.

Portalas dzukijosveidas.lt primena, kad praeitų metų lapkričio mėnesį Alytaus miesto mero Vytauto Grigaravičiaus potvarkiu buvo sudaryta komisija ASRC vadovo galimai padarytam darbo pareigų pažeidimui dėl netinkamai naudojamo tarnybinio transporto ištirti. Išanalizavusi visas aplinkybes komisija pateikė tyrimo išvadas ir nurodė, jog T. Stupuris jokio pažeidimo nepadarė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *