ARATC valdybos pirmininke išrinkta Druskininkų savivaldybės administracijos direktorė V. Jurgelevičienė

Praėjusią savaitę įvyko Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro (ARATC) valdybos susirinkimas. Vienas iš jo klausimų buvo ARATC valdybos pirmininko rinkimai, nes Alytaus miesto bei Birštono savivaldybės keitė valdybos narius.

ARATC Valdybos pirmininke vienbalsiai išrinkta Druskininkų savivaldybės administracijos direktorė Vilma Jurgelevičienė, valdyboje dirbanti nuo 2009 metų. „Nemeluosiu – kolegų pasitikėjimas tikrai nudžiugino. Tačiau valdybos pirmininko pareigos labai atsakingos, tad džiūgauti nebus kada – reikės rimtai dirbti.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centras jungia 7 savivaldybes. Atliekų tvarkymas yra atsakinga, sudėtinga ir kartu jautri viešųjų paslaugų sritis, liečianti visą regiono bendruomenę. Noriu pagirti centro direktorių – vadovas Algirdas Reipas yra labai stiprus ir kompetentingas specialistas atstovaujant įmonę valstybės institucijose ir atsakingai bei išsamiai pateikiant visą svarbią informaciją valdybai, kuri sprendimus priima daugumos balsų principu“, – sakė V. Jurgelevičienė ir pažymėjo, kad atliekų tvarkymo kaštai Alytaus regione yra vieni mažiausių šalyje, o pats centras vertinamas kaip vienas efektyviausiai dirbančių.

„Per šį laikotarpį įgyvendinti dideli ir svarbūs struktūrinių paramos fondų projektai,  sukurta moderni infrastruktūra, kurios priežiūra reikalauja ir gebėjimų, ir resursų. Šie procesai nėra lengvi, nes sprendimus turėjo priimti septynių savivaldybių tarybos. Žinant politinę situaciją, daugeliu atveju panašūs procesai Lietuvoje strigo. Tuo tarpu Alytaus regione įsiklausėme vieni į kitų nuomones ir priėmė vieningus sprendimus“,  – apie darbą valdyboje bei Alytaus regiono taryboje, kurioje sprendimus priima regiono merai, kalbėjo V. Jurgelevičienė.

Druskininkų savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *