Alytaus miesto administracijos direktoriaus pavaduotoja paskirta V. Ramanauskienė

Balsuodami slaptai Alytaus miesto savivaldybės tarybos nariai pritarė administracijos direktoriaus Vytauto Jastremsko pavaduotoja skirti dabartinę mero Vytauto Grigaravičiaus patarėją „pilietininkę“ Viliją Ramanauskienę. Jos kandidatūrą palaikė 14 iš 24 tarybos narių, 9 tarybos nariai buvo prieš, 1 balsavimo biuletenis rastas sugadintas.

V. Ramanauskienė užims iš Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigų šių metų birželio pabaigoje netikėtai dėl sveikatos problemų pasitraukusio Kęstučio Žuromsko vietą. Jo kompetencijoje buvo aplinkos apsaugos, viešųjų pirkimų, investicijų, turto valdymo, architektūros ir žemėtvarkos sritys.

„Viena pagrindinių mano užduočių bus užtikrinti, kad įvairūs projektai, tarybos sprendimai būtų vykdomi laiku, neužsitęstų. Reikia didesnio dėmesio verslo bei savivaldos bendradarbiavimui“, – dar prieš slaptą balsavimą save pristatydama tribūnoje kalbėjo V. Ramanauskienė.

Prieš daugiau kaip du metus ji pateko į miesto tarybą su visuomeniniu rinkimų komitetu „Alytaus piliečiai“, tačiau mandato atsisakė ir pradėjo dirbti miesto mero V. Grigaravičiaus patarėja. V. Ramanauskienė Vilniaus universitete yra baigusi Ekonomikos bakalauro studijas, dirbo buhaltere, sukaupus nemenką žurnalistikos žinių ir patirties bagažą.

„Stengsimės pateisinti jūsų pasitikėjimą. Dirbsime sąžiningai ir daug“, – po balsavimo kalbėjo Alytaus savivaldybės administracijos direktorius V. Jastremskas.

V. Ramanauskienė jo pavaduotoja pradės dirbti jau nuo ateinančio antradienio, gruodžio 5 dienos. Jai bus mokamas daugiau kaip 1 tūkst. 800 eurų iki mokesčių atlyginimas – toks, kokį gavo jos pirmtakas K. Žuromskas, kokį gauna ir kita savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Silvija Peštenienė.

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *