Iš pareigų traukiasi „Alytaus infrastruktūra“ direktorė V.Džervienė

Viešosios įstaigos „Alytaus infrastruktūra“  vadovė Vaida Džervienė šalių susitarimu palieka savo pareigas nuo rugpjūčio 31 dienos.

„Šios įmonės atliekami darbai yra labai svarbūs gyventojams ir matomi mieste, tad keliami aukšti reikalavimai ir įmonės valdymui, ir darbų kokybei, ir jų atlikimo kaštų konkurencingumui rinkoje. Vadovei iškelti tikslai plėsti įmonės veiklą, dalyvaujant viešuosiuose pirkimuose nebuvo pasiekti. Savivaldybei pavaldi įstaiga privalo būti konkurencinga, o ne vien tik finansuojama iš savivaldybės biudžeto,“- teigė Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas.

Įstaiga „Alytaus infrastruktūra“  vykdo parkų ir viešų miesto erdvių, pavyzdžiui, miesto sodo, Dailidžių ežerėlių priežiūrą ir apželdinimą, I Alytaus, Vidzgirio, Dainavos mikrorajonų ir Centro zonos šaligatvių ir žaliųjų plotų valymą ir priežiūrą (šienavimas, apželdinimas).

Nuo 2016 metų pabaigos  įmonei priskirtas ir  Viešojo transporto administravimas. Šiuo metu intensyviai ruošiamasi Viešojo transporto sistemos atnaujinimui – Viešojo transporto pirkimų konkursas bus skelbiamas šių metų rugsėjo mėnesį, o planuojami pakeitimai pradedami įgyvendinti nuo 2018 metų pradžios.

Naujo VŠĮ „Alytaus infrastruktūra“ vadovo konkursas bus skelbiamas rugsėjo mėnesį.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *