Naujai savo įstaigai Alytaus savivaldybė ieško vadovo

Prieš mėnesį įsteigtam Alytaus miesto paslaugų centrui, kuris jau nuo šių metų lapkričio 1 d. centralizuotai tvarkys miesto darželių ir mokyklų buhalterinę apskaitą, savivaldybės administracija ieško vadovo – paskelbtas viešas konkursas įstaigos direktoriaus pareigoms užimti. Naujojo centro vadovas su būsima savo komanda įsikurs savivaldybės administracijos pastate.

Pretenduojantys į šias pareigas privalo turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su magistro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą ir ne mažesnę kaip 1 metų biudžetinės įstaigos vadovo, biudžetinės įstaigos vyriausiojo buhalterio, finansų ar veiklos audito vykdymo arba vadovavimo paslaugų centralizavimui darbo patirtį.

Be to, pretendentai privalo būti gerai susipažinę ir gebantys taikyti Lietuvos Respublikos įstatymus, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus ir kitus teisės aktus, reglamentuojančius biudžetinių įstaigų veiklą, darbo santykių reguliavimą, finansų valdymą, strateginį planavimą, buhalterinę apskaitą, biudžeto sandarą, vietos savivaldą, asignavimų administravimą ir kitus su pareigybės funkcijomis susijusius teisės aktus.

Kompetencijų reikalavimuose dar nurodyta strateginis mąstymas, lyderystė, gebėjimas analizuoti ir bendrauti, komandos darbo užtikrinimas, tinkamas materialinių ir finansinių išteklių valdymas, mokėjimas dirbti kompiuteriu.

Per dvi savaites kandidatai į šias pareigas turi pateikti savo prašymus, išsilavinimą patvirtinančius dokumentus, gyvenimo aprašymą,  įstaigos veiklos programą, užpildytą pretendento anketą ir kitus dokumentus.

Portalo dzukijosveidas.lt informacija

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *