Druskininkų centre bus įrengtas lauko kino teatras

Druskininkų kurorto centre, Pramogų aikštėje planuojama įrengti lauko kino teatrą. Tokia idėja merui Ričardui Malinauskui gimė viešint kaimyninės Lenkijos kurorte Sopote. Druskininkų savivaldybės administracijos ir Kultūros centro specialistai šiuo metu atlieka visus būtinus darbus, kad kino teatro po atviru dangumi idėja būtų įgyvendinta dar šiemet.

Pramogų aikštėje planuojama įrengti didelį ekraną ir patogius šezlongus. Svarstoma apie galimybę įrengti ir specialų stogą virš sėdimų vietų, kad filmus būtų galima žiūrėti nepriklausomai nuo oro. Atsižvelgiant į druskininkiečių ir kurorto svečių išsakytus pastebėjimus, repertuaras bus pritaikytas įvairaus amžiaus žiūrovams.

„Dažnai sulaukiame klausimų dėl kino teatro. Žiūrėti filmus Druskininkuose tikrai yra galimybės: didieji sveikatinimo centrai  turi tam pritaikytas sales, vasaromis veikia sferinis planetariumas. Planuojame modernią ir šiuolaikišką kino teatro salę įrengti ir būsimame Druskininkų Kultūros centre. Visada esame už naujoves. Lauko kino teatrai užsienyje yra populiarūs, tad tikimės, kad idėja pasiteisins ir Druskininkuose. Labai tikimės, kad pirmuosius filmų seansus žiūrovai pamatys dar šiais metais“,- sakė R. Malinauskas.

Druskininkų savivaldybės informacija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *