Alytaus kanupolininkai pasipuošė sidabro medaliais

Dzūkijos sostinėje, Dailidės ežerėlyje, liepos 22–23 dienomis vyko atviro Alytaus miesto kanupolo čempionato II turo varžybos. Jose dalyvavo komandos iš Varšuvos, Sankt Peterburgo, Trakų ir Alytaus. Sėkmingai grupės varžybas sužaidė Alytaus „Alytus” – patyrė vieną pralaimėjimą ir užėmė antrąją vietą.

Pusfinalyje Alytus žaidė su Trakų KKSC ir iškovojo pergalę 8:6 bei toliau tęsė kovą dėl antrojo turo pirmosios vietos. Finale alytiškiai susitiko su stipriu ir gerai pažįstamu varžovu „9 val” iš Sankt Peterburgo. Gerai pradėję finalo rungtynes alytiškiai ilgą laiką pirmavo ir tik rungtynių pabaigoje varžovai persvėrė rezultatą ir iškovojo pergalę minimaliu skirtumu 6:5. Trečiąją vietą iškovojo sporto klubas „Powiśle” iš Varšuvos, po pratęsimo įveikęs Trakus 7:6.

Taip pat vyko jaunučių U-17 ir vaikų U-13 pirmenybės. Jaunučių U-17 pirmenybių nugalėtojais tapo „Korsarij” iš Sankt Peterburgo, antrąją vietą laimėjo Trakai, treti – Alytus.

Vaikų U-13 varžybose sėkmė lydėjo Alytaus SRC pirmąją komandą. Alytiškiai finale nugalėjo Trakų pirmąją komandą. Treti liko Alytaus SRC antroji komanda nugalėjusi Trakų antrąją. Šioje grupėje po ilgesnės pertraukos žaidė ir Daugų komanda. Daugų jauniesiems baidarininkams tai buvo pirmosios varžybos.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *