Lietuvos stalo teniso veteranų čempionate Prienuose – 300 dalyvių

Birželio 10–11dienomis Prienuose vyko 43-asis Lietuvos stalo teniso veteranų čempionatas, kurį organizavo LSTA Veteranų taryba (iniciatyvinė grupė), Prienų stalo teniso klubas, Prienų r. savivaldybės kūno kultūros ir sporto centras. Renginį globojo Prienų r. savivaldybė.
Į čempionatą atvyko apie 300 dalyvių iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių, taip pat ir Prienų. Dalyvius sveikino Prienų r. savivaldybės administracijos direktorius E. Visockas, stalo teniso entuziastas mero pavaduotojas A. Marcinkevičius. Savivaldybės vadovai įsteigė ir savo prizus žaidėjams. Mero pavaduotojo prizas atiteko vyriausiajam čempionato dalyviui – 90-metei G. Lasauskienei. Administracijos direktoriaus prizas buvo įteiktas geriausią rezultatą pasiekusiam prieniečiui B. Žukui, savo amžiaus grupėje užėmusiam 3-iąją vietą. Gausiausios čempionato dalyvių amžiaus grupės nugalėtojas, kuriuo tapo A. Laukaitis, buvo apdovanotas pačiu garbingiausiu prizu – Prienų r. savivaldybės mero A. Vaicekausko taure. Visiems čempionato dalyviams buvo įteikti atminimo ženkleliai ir pažymėjimai.
Po čempionato Lietuvos stalo teniso veteranų asociacijos prezidentas E. Jafimovas pasidžiaugė šeimininkų svetingumu ir puikiu organizavimu, taip pat pasidalino planais surengti Prienuose ir Pabaltijo šalių stalo teniso veteranų čempionatą.
Šį sezoną stalo teniso čempionatų Prienuose vyks ir daugiau. Stalo tenisininkų asociacija „Vienuolika“ kartu su Prienų r. savivaldybe ir Kūno kultūros ir sporto centru kviečia Lietuvos bei užsienio stalo tenisininkus į atvirą STA „Vienuolika“ turnyrą, kuris vyks 2017 m. liepos 15–16 d. Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centre.
Tai rodo, kad Prienuose yra sudarytos labai geros sąlygos organizuoti renginius, kurie populiarina stalo tenisą ir kartu garsina kraštą Lietuvoje ir už jos ribų.

Prienų r. savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *