Kvietimas į nemokamą seminarą kūrybinių industrijų inkubatoriuje “Menų Pirtis”

2017 birželio 27 d. 13 val. kūrybinių industrijų inkubatoriuje “Menų Pirtis” (Tilto g. 2, Alytus) vyks susitikimas su ES programos „Kūrybiška Europa“ vadove Lietuvoje Egle Deltuvaite tema „Praktiniai patarimai dalyvaujant tarptautiniuose kultūros ir meno bendradarbiavimo projektuose“.

Renginio metu programos vadovė pristatys programos teikiamas finansavimo galimybes tarptautiniams bendradarbiavimo projektams, dalyvavimo galimybes Europos tinklų ir platformų veikloje, aptars pagrindinius prioritetus bei pateiks sėkmingų projektų pavyzdžius. Alytaus kultūros ir kūrybos organizacijų atstovai turės galimybę išgirsti apie partnerių paieškos galimybes, Lietuvoje veikiančią automatinio kofinansavimo schemą, užduoti rūpimus klausimus ir gauti asmenines konsultacijas.

„Kūrybiška Europa 2014-2020″ yra Europos Sąjungos programa, skirta Europos kultūrai, kinui, televizijai, muzikai, literatūrai, scenos menui, paveldui ir kitoms susijusioms sritims remti. „Kūrybiška Europa“ 2014 – 2020 m. suteiks 1,46 milijardo eurų paramą, taip sustiprindama Europos kultūros ir kūrybos sektorius. Daugiau informacijos apie programą rasite www.kurybiskaeuropa.eu

Numatoma renginio trukmė 1,5 val.

Daugiau informacijos: Jonas Balčius, Tel. +370 698 35419, El. p. info@menupirtis.lt

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *