Akcijoje „Taikos glėbys” laukia prizai

Alytaus miesto savivaldybė prisijungė prie praėjusiais metais Lietuvoje inicijuotos unikalios pasaulinės apsikabinimo už taiką akcijos „Taikos glėbys”, kurioje šalies savivaldybės šiemet dalyvauti pakvietė Klaipėdos miesto savivaldybės meras Vytautas Grubliauskas.

Šios  vyksiančios  akcijos tikslas – tautos vienybės stiprinimas, o svarbiausias akcentas – apkabinimo momentas. Tai pasaulinė iniciatyva, kuria siekiama suvienyti viso pasaulio žmones Taikos misijai, atkreipti pasaulio visuomenės ir vadovų dėmesį į žmonijos egzistencijai iškilusią pasaulinio karo grėsmę ir asmeniniu bendravimo pavyzdžiu, asmenine iniciatyva įrodyti, kad pasaulio tautų, skirtingų rasių, įvairiausių kultūrų, papročių, religijų ir įsitikinimų žmonės nori, gali ir privalo sugyventi taikiai.

2017 m. birželio 1 d. 12 val. kviečiame alytiškius dalyvauti akcijoje „Taikos glėbys”, kuri vyks Laisvės Angelo aikštėje, ir simboliškai apkabinti šį mūsų miesto simbolį. Ateikite ir atsiveskite draugų! Akcijoje dalyvausiantis jaunimas sulauks ir dovanų. Kiekvienam dalyviui akcijos organizatoriai padovanos po lanką.

20 val. visi kviečiami fotograguoti savo originaliausius apsikabinimus ir laimėti puikius prizus.

Apsikabinimo akciją „Taikos glėbys” organizuoja Alytaus miesto savivaldybė ir VšĮ „Savanorystės tiltai”.

 

Alytaus miesto savivaldybės informacija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *