Aktyvių pramogų festivalis “Druskininkai ošia”

Šiltąjį sezoną pradėkime smagiai ir aktyviai! Judėk. Mąstyk. Žaisk. Pramogauk! – taip „Eglės“ sanatorija kartu su „Emovents“ kviečia pasilinksminti aktyvių pramogų festivalyje „Druskininkai ošia“. Festivalis skirtas visai šeimai,  tad „Druskininkai ošia“  yra puikus pasirinkimas, kaip smagiai atšvęsti artėjančią šeimos dieną.

„Druskininkai ošia“ pramogų miestelis įsikurs „Eglės“ sanatorijos teritorijoje, o čia veiklos ir įdomių užsiėmimų netrūks niekam – nuo mažiausiųjų pramogų miestelio lankytojų, kurie turės galimybę saugiai įkopti į pripučiamo bokšto viršūnę ar pasisvaidyti pripučiama švytuokle, iki suaugusiųjų, kurie taip pat galės pasijusti tarsi vėl vaikystėje – sudalyvauti pagalvių mūšyje, šuoliuoti per didelius pripučiamus burbulus ir išmėginti kitas įdomias pramogas. Be to, tai puiki proga pasitikrinti ir įrodyti savo šeimos ar bičiulių komandiškumą, nes „Druskininkai ošia“ festivalyje Jūsų lauks ne viena smagi užduotis komandai. Juk didžiausias pergales pasiekiame tik turėdami išskirtinę komandą!

Lauksime Jūsų gegužės 13-ąją  „Eglės“ sanatorijoje. Pramogausime nuo 11 val. iki 18 val.

„Druskininkai ošia“ festivalio lankytojams iki 14 metų visos dienos pramogų bilieto kaina  2 Eur,  nuo  14 metų – 3 Eur.

„Druskininkai ošia“ draugai: Druskininkų savivaldybė, Druskininkų kultūros centras, Druskininkų komunalinis ūkis, Druskininkų jaunimo užimtumo centras, „Pušku pušku“.

*Esant nepalankioms oro sąlygoms renginys bus perkeltas į gegužės 14 d.

Druskininkų savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *