Bibliotekoje – paroda „Mano knygelė“

Nacionalinės bibliotekos savaitei Alytaus Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje Vidzgirio filiale Alytaus lopšelis-darželis „Du gaideliai” skyrė parodą „Mano knygelė”. Joje eksponuojamos lopšelio-darželio „Du gaideliai” ir lopšelio-darželio „Volungėlė” vaikų kūrybos knygelės.

Vaikus maloniai pasitiko ir pasveikino vyresnioji bibliotekininkė Rasa Armanavičienė. Į renginį pas vaikučius atkeliavo Pepė Ilgakojinė (lopšelio-darželio „Du gaideliai” vyresnioji ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Tamara Cibulskienė) ir jos draugė Beždžionėlė (lopšelio-darželio „Volungėlė” vyresnioji ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Asta Matonienė). Savo dideliame lagamine Pepė atsinešė daug vaikų sukurtų knygelių. Mažieji ne tik vartė knygas, deklamavo eilėraščius, bet ir išmokė Pepę užsirišti batus. Netrūko juoko ir gerų emocijų. Muzikos pedagogė Jolita Janulynienė visus kvietė šokti, dainuoti. Šių darželių vaikai susipažino, susirado naujų draugų.
Ačiū lopšelio-darželio „Volungėlė” pedagogėms ir Alytaus Jurgio Kunčino viešosios bibliotekos Vidzgirio filialo bendruomenei už bendradarbiavimą ir smagiai praleistą laiką.

Tamara Cibulskienė, vyresnioji ikimokyklinio ugdymo auklėtoja

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *