Druskininkų savivaldybė naujagimių tėveliams dovanos knygelę „Mūsų vaikas“

Nuo šiol visiems tėveliams, Druskininkų savivaldybės administracijos Teisės ir civilinės metrikacijos skyriuje registruojantiems naujagimį, bus įteikta išskirtinė dovana  – knygelė „Mūsų vaikas“. Ši knygelė – lyg maža enciklopedija, padėsianti fiksuoti pirmuosius mažylio gyvenimo metus bei palengvinsianti mamyčių ir tėvelių kasdienybę auginant ir prižiūrint mažylį. Knygelėje tėveliai ras patarimų, receptų mažyliams, dainelių ir eilėraščių, lopšinių, lietuvių liaudies pasakų ir sakmių.

Teisės ir civilinės metrikacijos skyriaus vedėjo pavaduotoja Ramutė Juonienė džiaugėsi, kad knygelė – iš tiesų vertinga dovana ir tėveliams, ir mažiesiems druskininkiečiams. „Tai prisiminimų albumas ir tėvams, ir vaikams, kuriame bus užrašyti svarbūs mažylio gyvenimo įvykiai, įklijuotos nuotraukos. Užaugęs mažylis turės neįkainojamą savo gyvenimo metraštį, ir net išvykęs iš gimtųjų Druskininkų visada prisimins namus. Labai smagu įteikti tokią dovaną – skatinančią vertinti knygas ir mylėti skaitymą“,  – sakė R. Juonienė.

 

Knygelė ypatinga ir tuo, kad tituliniame jos puslapyje – Druskininkų savivaldybės mero Ričardo Malinausko sveikinimo žodis: „Mieli tėveliai, kartu su Jumis nuoširdžiai džiaugiamės pačiu svarbiausiu Jūsų gyvenimo įvykiu – kūdikio gimimu. Linkime, kad tėvystė dovanotų pačias brangiausias akimirkas , o Jūsų mažylis Druskininkuose augtų sveikas ir laimingas.  Tikimės, kad ši simbolinė dovana padės  užfiksuoti pačius įsimintiniausius įvykius ir į nepakartojamų prisiminimų lobyną sudėti pirmuosius vaiko gyvenimo metus. Kviečiame ir toliau kartu puoselėti Druskininkų kraštą –bendrais darbais kurkime šviesią ateitį sau ir savo vaikams!“.

 

Druskininkų savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *