Apie ką vakar pokštavome?

Balandžio 1-oji – Juokų arba melagių diena, kurios metu galime meluoti tiek, kiek tik leidžia fantazija. Vakar portalas dzukijosveidas.lt šios dienos proga išplatino porą naujienų, kurios su realybe nieko bendro neturi.

Straipsnis „Svarstoma galimybė įrengti saulės laikrodį Alytaus Rotušės aikštėje“ – balandžio 1-osios pokštas. Joks projektas, susijęs su laikrodžio įrengimu ant savivaldybės administracijos pastato bokšto ar saulės laikrodžiu Rotušės aikštėje, tarybos posėdyje, vykusiame praeitą ketvirtadienį, nebuvo svarstomas.

Informacija, paskelbta straipsnyje „Alytaus „Menų pirtis“ turi naują savininką“, taip pat buvo balandžio 1-ajai skirtas melas.

Šarūnas Klėgeris nebus „Menų pirties“ savininkas, įstaigai ir toliau vadovaus Jonas Balčius. Šalia pastato nebus statomos vėjo jėgainės, o prieplaukoje nestovės jachta „Ambersail“. Konflikto tarp Alytaus visuomeninių organizacijų, kurios įsikurs patalpose su vaizdu į Nemuną, irgi nebuvo, kaip ir muštynių tarp Rokerių klubo prezidento ir draugijos „Katės žvilgsnis“ vadove. Tokių organizacijų Alytuje netgi nėra.

Tikime, kad portalo dzukijosveidas.lt skaitytojai linksmai praleido šią dieną, daug pokštavo, jiems pavyko bent kartą apgauti namiškius, draugus ar kolegas.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *