Marijonas Mikutavičius viešėjo savo tėviškėje Lazdijuose

Lazdijų viešosios bibliotekos konferencijų salėje sunkiai tilpo susirinkusieji į susitikimą su Marijonu Mikutavičiumi. Pilietinių iniciatyvų centro organizuotame renginyje visoje Lietuvoje žinomas žurnalistas ir dainininkas renginį pradėjo prisiminimais iš Lazdijų rajone prabėgusios vaikystės, sakėsi vis dar turintis ryšį su tėviške.

Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis pasveikino įvairaus amžiaus auditoriją sukvietusį svečią. Pasak rajono mero, svarbu yra žinoti savo šaknis, savo istoriją, iš kur esi atėjęs. „O tam, kad tapti sėkmingu žmogumi, reikia gimti Lazdijų krašte,“ – sakė A. Margelis. M. Mikutavičiui meras A. Margelis įteikė atminimo dovaną.

Susitikimo tema buvo „Gyvenimas be garantijų“. Pasak M. Mikutavičiaus, jokių garantijų gyvenime nėra. Jo nuomone ne visi gali ir turi būti lyderiais, tačiau reikia stengtis ir ieškoti galimybių. Buvęs lazdijietis kalbėjo apie įvairias savo darbo televizijoje, įvairiuose projektuose, koncertuose, bendravimo su žmonėmis patirtis. Marijonas dalinosi savo mintimis apie tai, ką reiškia būti įžymiu, apie gyvenimo nuosmukius ir pakilimus, skaitomas knygas, atsakinėjo į susirinkusiųjų klausimus.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *