Darbą pradėjo nauja Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus vedėja

Šiandien darbą pradėjo Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus vedėja – kovo 3 d. vykusį konkursą laimėjusi Modesta Tarasauskienė. Pasak jos, noras dirbti šį darbą kilo, siekiant savo viešųjų ryšių patirtį pritaikyti Alytaus miesto įvaizdžio puoselėjimui. „Esu dirbusi didelėse įmonėse, man patinka darbas dideliame kolektyve, tad manau, darbas savivaldybėje taip pat bus įdomus iššūkis. Esu alytiškė, myliu savo miestą, todėl taip pat norisi sukauptą patirtį pritaikyti prisidedant prie Alytaus įvaizdžio kūrimo”, – kalbėjo M. Tarasauskienė.

Kovo 3 d. vykusiame konkurse Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus vedėjo pareigoms užimti dalyvavo trys kandidatai. Kandidatus vertinusioje komisijoje dalyvavo ne tik miesto savivaldybės atstovai, bet ir Valstybės tarnybos departamento atstovas bei nepriklausoma ekspertė Dalia Kutraitė. Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Vytauto Jastremsko, pagalbos į ekspertą kreiptasi, siekiant, kad būtų išrinktas tinkamiausias kandidatas. Daugiausiai balų surinko ir konkursą laimėjo Modesta Tarasauskienė.

Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus vedėjo pagrindinė funkcija – užtikrinti pozityvaus Alytaus įvaizdžio formavimą šalies ir tarptautiniu lygmeniu.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *