Pareigūnai ieško iš Veisiejų socialinės globos namų išėjusio vyro

Balandžio 2 d. paryčiais iš Veisiejų socialinės globos namų, adresu Lazdijų r., Veisiejų sen., Kailinių k., Ryto g. 15, išėjo globotinis Vladas Matuliokas (g. 1963 m.) ir iki šiol negrįžo. Asmuo vilkėjo tamsios spalvos sportinį kostiumą, kurio švarke buvo įsiūta emblema „Veisiejų socialinės globos namai”, avėjo tamsios spalvos bateliais. V. Matuliokas šlubuoja, vaikšto pasiramstydamas medine lazdele.

Paskutinį kartą V. Matuliokas buvo pastebėtas balandžio 2 d. apie 08 val. kelyje Leipalingis-Kapčiamiestis, ties Viktarinos kaimu. Iš Veisiejų socialinės globos namų vyras pasišalina jau ne pirmą kartą, yra linkęs bėgti iš globos namų.

Gavus pranešimą apie dingusį asmenį, buvo pasitelktos Lazdijų r. PK Veiklos skyriaus pareigūnų pajėgos. Pareigūnai apžiūrėjo šalia Kapčiamiesčio esančius kaimus, taip pat ir Viktarinos kaimą. Vykdydami V. Matulioko paiešką,jie apklausinėja vietos gyventojus.

Asmenis, žinančius Vlado Matulioko buvimo vietą ar galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos apie dingusiojo buvimo vietą, prašome informuoti Alytaus apskr. VPK Lazdijų r. PK Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Dovilę Pauliukonytę tel.: +370 700 65500, mob.: +37061864870 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

 

Alytaus apskr. VPK informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *