Išversti apšvietimo stulpai bus pakeisti

Dažnam pravažiuojančiam Putinų gatve jos pabaigoje pro akis nepraslysta išvirtę apšvietimo stulpai. Apie juos portalas dzukijosveidas.lt rašė dar sausio pabaigoje. Betoniniai stulpai buvo išversti eismo įvykio, kuris įvyko dėl slidžios kelio dangos, metu. Nors žiema jau pasibaigė ir sniegas nutirpo, tačiau išlaužyti stulpai toje vietoje tebeguli iki šiol.

Savivaldybės Miesto ūkio skyriaus vyriausiasis specialistas Algis Ulčickas patikino, kad situacija yra žinoma ir nauji stulpai čia atsiras jau artimiausiu metu. Esą nedelsti ragina ir draudimo bendrovės, kurios klientas juos išvertė, atstovai.

„Didžiausia bėda tame, kad išversti stulpai sugadinti nepataisomai, todėl reikia naujų. Bet kokių stulpų pastatyti negalime, o tokių, kokių reikia – niekur nerandame, dėl to ir užtrukome. Artimiausiu metu ledai turėtų pajudėti, nes viena Alytaus įmonė sakė galėsianti pagaminti tokius stulpus, kokių reikia“,- portalui sakė A. Ulčickas.

Jis užsiminė ir apie tai, jog svarstoma galimybė sutvarkius išlaužtus ir nuverstus stulpus įrengti naujų, kad apšvietimas šioje Putinų gatvės atkarpoje būtų pratęstas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *