Daugiabučių namų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų atstovų, savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių dėmesiui!

Parengtas Alytaus miesto savivaldybės tarybos sprendimo dėl Butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų asmenų ir savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių veiklos, susijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų jiems priskirtų funkcijų vykdymu, priežiūros ir kontrolės taisyklių išdėstymo nauja redakcija projektas. 2017-01-01 įsigaliojo Lietuvos Respublikos aplinkos ministro 2016-11-11 įsakymu Nr. D1-612 „Dėl Butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų asmenų ir savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių veiklos, susijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų jiems priskirtų funkcijų vykdymu, priežiūros ir kontrolės pavyzdinių taisyklių patvirtinimo” pakeitimo” pakeistos Butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų asmenų ir savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių veiklos, susijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų jiems priskirtų funkcijų vykdymu, priežiūros ir kontrolės pavyzdinių taisyklės. Kiekviena savivaldybė turi pasitikslinti savo tvirtintas taisykles.

Prašome susipažinti su parengtu projektu ir teikti pastabas bei pasiūlymus elektroniniu paštu rasa.piksilingiene@alytus.lt iki 2017-01-31.

Tarybos sprendimo projektas

Patikrinimo aktas

Turto valdymo ir verslo skyriaus inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *